Boyabat Belediyesi ilçe yollarında temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğünden oluşan bir ekiple merkez ilçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerde kaldırım ve yolları su ile temizliyor.
İtfaiye ekiplerince tazyikli su ile yıkanan yollar, Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı vakumlu yol süpürme aracı ile temizleniyor. Yıkanan sokaklar tozdan ve çamurdan temizlendiği gibi, daha temiz ve hijyenik oluyor. 

Boyabat Belediyesi ekipleri son olarak Kumluk Mahallesi’nde yıkama çalışması yaptı.
Daha temiz ve daha güzel bir Boyabat için var gücüyle çalıştıklarını ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “İlçemiz her şeyin en iyisine layık. Bu şiar ile çalışıyoruz. Şehrimizi kötü ve pis görüntülerden kurtarmak, temiz caddeler, temiz sokaklar ortaya koymak adına Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve İtfaiye Müdürlüğümüz ekipleri yoğun bir şekilde çalışıyor. İlçe genelinde ana arterler ve sokaklar belli bir plan doğrultusunda temizleniyor. Bu kapsamda en son Kumluk Mahallesi’nde yıkama ve temizlik çalışması başlattık. Çalışmalarımız Yaz Mevsimi boyunca devam edecek” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber