Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, yapılan çalışmalar ile büyük-küçük demeden tüm vatandaşları mutlu etmeye ve ilçeyi güzelleştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Belovacıklı; “İlçemiz Köşk Mahallesi mevkiinde bulunan Beşiktaş Parkı’nda başlattığımız yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz Ekiplerince başlatılan çalışmalarda ilk olarak zemine beton dökülerek düzeltme ve yükseltme çalışmaları yapıldı. Sorunsuz devam eden çalışmalarımızda daha sonra, çocuklarımızın güzel vakit geçirebilmeleri için oyun alanları kurulurken, yetişkin vatandaşlarımız içinde spor aletleri park bahçesine konumlandırıldı. Park çevresini modernize ve güzelleştirmek üzerine de çalışmaların olduğu alanda duvarlar özel taşlar ile kaplanarak Beşiktaş Parkı’na olağanüstü güzellikler katmaktadır” dedi. 

Gerze Belediyesi olarak üzerinde titizlik ile durdukları park alanında yürütülen çalışmaların sadece bu kadarla da sınırlı kalmadığını belirten Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, park çevresinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmaları ile alanın, ilçenin doğal güzelliklerini yansıtmaya devam edeceğini ifade etti. Belovacıklı; “Çocuklarını parka getiren ailelerimizin dinlenebilmelerini düşünerek Belediyemiz Marangozları tarafından başlatılan çalışmalarda da “Modernize Bank”larımızın tamamlandığını ve en yakın zamanda parkımıza yerleştirileceğini de söylemek istiyorum. Sadece çocuklarımızı değil, gençlerimizi ve büyüklerimizi de düşündüğümüz projenin planlar doğrultusunda tüm hızıyla devam ediyor ve inşallah kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılacak” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber