Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ü ziyaret etti.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal beraberindeki Başkan Yardımcısı Mustafa Turaç, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Usta, AK Parti Sinop eski İl Başkanı ve Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve AK Parti Sinop eski İl Genel Meclis üyesi Mustafa Demirel ile birlikte Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan BEM-BİR-SEN Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün'e görevinde başarılar diledi. Karabal; "Üçüncü kez Ayancık Belediye Başkanlığına seçilen Ayhan Ergün’ün ilçe geleceği için büyük hizmetler yapacağından eminiz. Sendika olarak, üzerimize düşen her türlü yardımı Ayancık Belediyesi için yapacağımızdan emin olmanızı istiyorum. Başkanımız Ayhan Ergün’e başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ise, “BEM-BİR-SEN Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal, Başkan Yardımcısı Mustafa Turaç ve sendika üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda BEM-BİR-SEN Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal, Başkan Yardımcısı Mustafa Turaç ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Usta sendikanın kuruluşunun 20. yılı münasebetiyle Belediye Başkanı Ayhan Ergün’e hediye takdim etti.

Editör: Vitrin Haber