Gerze Belediye Başkanlığı tarafından, belediye çalışmaları, yenilikler ve yapılması planlanan projelerin ayrıntılı olarak aktarıldığı “Gerze Belediye Bülteni” yeni sayısını çıkarttı. 

13 Şubat 2020 tarihinde 13.sayısı ile bir yıl aradan sonra tekrar çıkan ve resmiyet kazanan Gerze Belediye Bülteni’nde ilçeden haberler, Belediye çalışmaları, sosyal yaşam ve vatandaşı ilgilendiren birçok husus yer alıyor. Renkli baskı olarak vatandaşlara dağıtılan gazeteye ilçe halkının ilgisi yoğun olurken gazeteyi okuyan vatandaşlar, her yaş kesimine ulaşmayı başarıp Belediye çalışmalarından halkı bilgilendirdiği için Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a teşekkür etti.

ÇALIŞMALARIMIZI ŞEFFA BİR ŞEKİLDE HALKIMIZA AKTARIYORUZ
Gerze belediyesinin şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, yenilikçi projelerle ilçe halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Şensoy; “Halkımıza ulaşmak için birçok projeyi hayata geçiriyoruz.

Görsel ve yazılı basın halkın bilgilendirilmesi hususunda oldukça önemli. İnternet üzerinden devam ettirdiğimiz Gerze Bel TV bilindiği üzere ilgiyle takip ediliyor. Bunun yanında ücretsiz Gerze Belediyesi Mobil Uygulamasıyla da vatandaşlarımız ihtiyaçlarına rahatlıkla ulaşabiliyor. Bu projemiz oldukça ilgiyle karşılandı ve bundan memnuniyet duyduk. Ardından, bilindiği üzere CittaSlow unvanını elinde bulunduran ilçemizde Türkçe ve İngilizce olmak üzere Uluslararası Gerze Turizm Kitapçığı hazırladık. Son olarak ise Gerze Belediye Bülteni çıkararak halkımıza ulaşmayı hedefledik ve başardık.1 yıllık aradan sonra faaliyete geçirdiğimiz Gerze Belediye Bülteni’ni renkli baskı olarak Gerze’nin her bir noktasına dağıtıp 7’den 70’e  halkımıza çalışmalarımızı anlatıyoruz. İletişim çağında başlattığımız yeniliklerimiz bunlarla da sınırlı kalmayacak. Her şeyin halkımız için olduğunu belirterek, tüm vatandaşlarıma saygılarımı sunarım” dedi. 

Her ay renkli baskısıyla ilçe halkına belediye çalışmalarını aktarmaya devam edecek olan “Gerze Belediye Bülteni” Belediye Binasında bulunan Beyaz Masa İrtibat Bürosu'ndan temin edilebilecek. 

Editör: Vitrin Haber