Kalebağında gerçekleşen programda Boyabat'a hizmet etmiş belediye başkaları katıldı. Burada konuşan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "İlçemize yıllar yılı hizmet etmiş değerli büyüklerimle bu akşam burada birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendileri yıllar yılı ilçemize çok güzel hizmetlerde bulundular. Rabbim bana da onlar gibi güzel hizmetler yapmayı nasip etsin." dedi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın ev sahipliğini yaptığı programa, Cemal Ekiz, Ömer Faruk Çırak, Abdullah Çağlar ve Hasan Kara, Belediye Meclis Üyeleri, belediye çalışanları ve aileleri katıldı. Mehmet Ermiş ise telefonla duygularını paylaştı.

BAŞKANLARIMIZIN TECRÜBELERİ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Geceye katılan tüm misafirlere teşekkür eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, eski dönem belediye başkanları ile zaman zaman bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.  “Değerli başkanlarımla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Yeniler eskilerden tecrübe ediniyor. Eskiler de yenilerle tanışıyor. Siyasetin en güzel fotoğraflarıdır bu birliktelikler. Bu anlamda davetimize icabet eden tüm başkanlarıma teşekkür ederim. Ayrıca sağlık ve mutluluklar dilerim" dedi.
Önceki dönem belediye başkanlarından Cemal Ekiz ise, bu birlikteliklerin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, Rabbim birliğinizi ve beraberliğimizi bozmasın. Boyabat'ı hep birlikte iyi yerlere taşıyacağız" diye konuştu.
Başkan Çağlar ise yapmış olduğu selamlama konuşmasında, "Siyasette güzel şeyler oluyor. Buradaki birliktelikte bunlardan biri. Sayın başkanıma bu nazik davranışları için teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Rabbim Ramazanınızı ve bayramınızı mübarek eylesin" dedi.
Düzenlenen program çay sohbeti ile son buldu.

 
Editör: Vitrin Haber