Gerze Belediyesi, kış aylarının gelmesiyle birlikte artan yağışların ardından ilçede bazı bölgelerde çalışmalara yoğunluk verdi. İlçe merkezi Sahil Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerinin yağışların artmasıyla birlikte su baskınlarına ve birikintilerine karşı tedbir alan Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Ekipleri bölgede çalışma başlattı. Gerçekleştirilen çalışmalarda son yaklaşan ekipler su birikintilerini önlemek adına bölgeye mazgal yerleştirecek.

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını önlemek adına aralıksız olarak çalışan belediye ekiplerinin bir bölümü ise Hal Caddesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bölgede yaşayan mahalle sakinlerinin olumsuz hava koşullarıyla birlikte gelen yağmur sularının bahçelerine geldiğini tespit eden ekipler burada da su kaynağını arama çalışmalarına hız verdi. Bölgede büyük bir titizlikle çalışan ekipler gerçekleştirdiği kazı çalışmalarıyla birlikte su kaynağına ulaşıp en kısa zamanda vatandaşların sıkıntılarını gidermeyi amaçlıyor. 

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Aydın; “İlçemizin iki noktasında Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekipler çalışmalarını sürdürüyorlar. Havaların soğumasına ve yağmura çamura aldırış etmeden vatandaşlarımıza hizmet getiren ekiplerimiz Sahil Caddesi üzerinde çalışmalarının sonuna geldi.Hal Caddesi üzerinde de devam eden çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğünü ve en yakın zamanda bitireceğimizi vatandaşlarımıza bildirmek isterim” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber