Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Garnizon Komutanı/İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Emniyet Amiri Aslıhan Özcan, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu Emine Acehan ve Şefliğini İbrahim Kocabıyık’ın yaptığı konsere ilçenin yetiştirdiği sanatçılardan Aşık Hasani sergilediği performansla damgasını vururken, TSM Korosu her zaman olduğu gibi seslendirdiği eserlerle dinleyicileri adeta mest etti. Birbirinden güzel ve anlamlı eserlerin seslendirildiği gecede salonu dolduran dinleyicileriyle birlikte eserlerini seslendiren koro, vatandaşlara unutamayacakları bir konser yaşattı. 

Mesleğinin yanında şairliğiyle de bilinen İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in de bir bestesini sürpriz olarak seslendiren Gerze Belediye Konservatuarı ekibi eserin ardından salonda duygu dolu anlar yaşattı. 
Gerçekleştirilen konser sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti.

Belovacıklı; “TSM Koromuz her zaman olduğu gibi bizlere tekrar sanat ve anlam dolu bir gece yaşattı. Ulusal ve uluslararası platformda katıldığı birçok yarışmada en beğenilen korolar arasına giren TSM Koromuza, emeği geçen Koro Şefi İbrahim Kocabıyık’a teşekkür ediyorum. Ayrıca; gerek gecemize katılarak bizleri onurlandıran eden, gerekse kazandırdığı eserle bizleri mest eden İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren’e teşekkür ederim” dedi. 
Gerçekleşen konser, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber