Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Almanya'da düzenlenecek şölende gurbetçi vatandaşlarla bir araya geleceğini söyledi.
 
Özcan,  yaptığı açıklamada, Avrupa'da yaşayan tüm Türkelililerin bir araya getirmek amacıyla Avrupa Türkelililer Derneği'nin Almanya'nın Stuttgart kentinde şölen düzenleyeceğini dile getirdi. 
Şölenin birlik ve beraberlik havası içerisinde geçeceğini ifade eden Özcan, şöyle konuştu: "Yurt dışında Türkelili hemşehrilerimiz tarafından kurulan Avrupa Türkelililer Derneği, yine önemli bir organizasyona imza atarak, tüm Türkelilileri bir araya getirmek amacıyla program düzenledi. Bizim de katılacağımız bu programda Avrupa'da yaşayan hemşehrilerimizle dertlerini, sevinçlerini, bizden beklentilerini hasbıhal edeceğimiz bu gecede, Türkeli Belediye Başkanı olarak hemşehrilerimle buluşmaktan onur ve kıvanç duyacağım. Gurbette olsalar dahi birbirlerini unutmayıp, her platformda bir araya gelen hemşehrilerimizin bu tür organizasyonları bizleri sevindiriyor. Sadece Almanya'daki gurbetçiler değil, diğer Avrupa ülkelerinden de bu tür etkinliklerine rağbet gösteren var. Ben de 27 Aralık'ta gerçekleşecek programda hemşehrilerimizi yalnız bırakmayacağım." 
AA

Editör: Vitrin Haber