Belediye Başkanı Osman Belovacıklı gençleri ve vatandaşları Belediye Konservatuarının yaz kurslarına davet etti.

Gerze Belediye Konservatuarı tarafından, yaz kursları programı ile açılacak kurslar açıklandı. Birbirinden güzel birçok branşın yer alacağı kurslarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tüm Gerzelileri kurslara katılmaya davet etti. Belovacıklı; “Kışın tüm hızıyla devam eden kurs programımızın, okulların kapanması ve yaz mevsiminin gelmesi nedeniyle ikinci bölümüne geçildi. Halk Eğitim Merkezimizle bu konuda gerekli protokolleri gerçekleştirdik. Yaz kurslarımız ney, ud, klarnet, keman, kanun, bağlama, cümbüş, piyano gibi enstrüman ağırlıklı olacak, bunun yanında kursiyerlerimize halk oyunları, diksiyon, drama ve bale kursları da yaz boyunca ücretsiz olarak verilecek” dedi.

Amaçlarının çocukları ve gençleri sosyal ve kültürel faaliyetlerin içine alarak, özgüvenlerinin gelişmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Belovacıklı; “Ayrıca kurslarımız sayesinde çocuk ve gençlerimizin bütün hayatları boyunca bu tip faaliyetleri yaşamaları ve yaşatmalarını ve böylelikle ilçemizin sosyal ve kültürel açıdan gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Başkan Belovacıklı ayrıca ilgilenenlerin Belediye Konservatuarı ve Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğüne müracaat ederek geniş bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.

Editör: Vitrin Haber