Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Belediyesi ve Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce yapılan protokol kapsamında Gerze Belediyesi Konservatuvarında faaliyet sürdüren kursları ziyaret etti.

Başkan Şensoy’a ziyareti sırasında Gerze Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kalfaoğlu ve Mustafa Doruk etti. Ziyarette konservatuvar binası ziyaret edilerek kurs faaliyetleri hakkında bilgi alınarak kurslara katılım sağlayan kursiyerlerle sohbet edildi.

Ziyaret kapsamında Çini Seramik kursu, Türk Halk Oyunları ekibi ziyaret edildi daha sonra Gerze Belediyesi Konservatuvarını inceleyen heyet faaliyet sürdüren kurslar ve açılacak kurslar hakkında da bilgi aldı.

Gerze’de kültürel ve sanatsal faaliyetleri canlandırıp zenginleştirerek gelecek nesillere aktarmayı amaçladıklarını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; “ Covid-19 tedbirleri kapsamında Gerze Halk Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde kurslarda iyi bir ilerleme kaydettik. Paydaşlarımızla birlikte önümüzdeki günlerde de planladığımız ve hazırlıkları tamamlanan Resim, Yaratıcı Drama ve Tiyatro Kurslarımızı faaliyete geçireceğiz. Şuan için tek gayemiz ise pandemi sürecini inşallah biran evvel atlatarak coşkulu şekilde halkımızla iç içe gösterilerimizi sergileyebilmek” diye konuştu.

 

Editör: Vitrin Haber