Gerze Belediye Başkanlığı tarafından 1-7 Eylül zabıta haftası dolayısıyla kahvaltı programı düzenlendi. İlçe merkezinde bir otelde gerçekleştirilen kahvaltı programda zabıta ekipleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Cevat Şensoy, zabıta ekiplerinin bu anlamlı gününü kutladı. 

ZABITAMIZ VATANDAŞIMIZIN KARŞISINDA DEĞİL YANINDADIR
Düzenlenen programda bir konuşma yapan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, fedakarca görevlerini yürüten zabıta ekiplerinin vatandaşın karşısında değil yanında olduklarını belirtti. Şensoy; “Toplumun huzurunu, güvenini ve sağlığını tehdit eden unsurlarla mücadele veren Zabıta Teşkilatı bugün 194 yaşında.

Türk- İslam devlet teşkilatlarında önemli bir yeri olan zabıta teşkilatı kuruldukları zamandan itibaren şehirde sağlık, esenlik ve güvenliğin garantisi olmuşlardır. Şehir hayatında düzeninin sağlanabilmesi için ölçüm ve tartım, güvenlik ve asayiş, denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi gerekmektedir. Şehir hayatında düzenin sağlanması için gerekli tüm bu görevler ise Zabıta teşkilatı tarafından yürütülmektedir.
Gerze Belediyesi olarak zabıtalarımız ilçemizin huzur ve güvenliği için durmadan çalışmakta ve mesai gözetmeksizin görevlerini en iyi şekilde ifa etmek için çabalamaktadırlar. Zabıta müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. İçinde bulunduğumuz Koronavirüs Pandemi sürecinde de fedakar çalışmalarıyla görevini icra eden tüm zabıtalarımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Bu vesileyle Zabıtalar Haftanızı kutlar,  Belediyemize ve ilçemize hizmet etmiş tüm Zabıta Emeklilerine huzurlu bir yaşam, geçen yıl bu kahvaltıda aramızda olan ancak ebediyete intikal etmiş olan Gerze Belediyesi Emekli Zabıta Başkomiseri Merhum Hasan Çaylı ile birlikte aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Birlikte yapılan kahvaltı ardından program, çay sohbeti ile devam etti. 

Programa, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Emekli Zabıta Müdürü Suat Işıdı katıldı. 
 

Editör: Vitrin Haber