Gerze Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ilçe merkezi Hal Caddesi üzerinde devam eden onarım çalışmalarını inceledi. 

27 Ocak 2020 tarihinde kazı çalışmalarına başlayan belediye ekipleri kısa sürede yol tabanına inerek kum serme işlemleriyle birlikte bordür taşı işlemlerini tamamladı ve kilit parke taşı çalışmalarına başladı. 

Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un yakinen takip ettiği çalışmalarda büyük mesafe kat eden belediye ekipleri Hal Caddesi dışında da bir çok bölgede onarım çalışmalarına devam ediyor. Hal Caddesi güzergahındaki çalışmaları takip eden Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ziyaretlerinin devamında ise ilçedeki Hafriyat Çalışmalarını ve diğer onarım çalışmalarını da bizzat yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Cevat Şensoy, vatandaşlara daha yaşanılabilir bir Gerze sunmak adına çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Şensoy; “Doğalgaz çalışmaları sonrasında serilen malzemenin tabana oturmasının akabinde onarım çalışmalarımıza başladık. İlçemizin birçok noktasında devam eden çalışmaların haricinde Hal Caddesi’ne başlayan ekiplerimiz burada yol tabanına kadar kazı çalışmalarını tamamlamalarının ardından bordür taşlarını yerleştirip kum serme işlemlerine koyuldular. Hafta sonu dahil olmak üzere devam eden çalışmalarda hızlı şekilde ilerleyen ekiplerimiz kilit parke taşı işlemlerine de başladılar. Büyük özveri ve titizlikle ilerleyen çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine açmayı planlamaktayız. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Editör: Vitrin Haber