Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ilçede yürütülen doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

27 Nisan tarihinde Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’na katılan ve burada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’le ilçemiz vatandaşları tarafından en önemli husus olan Doğalgazı görüştüklerini belirten Başkan Şensoy, 2019 yılı içerisinde doğalgazın ilçede devam edeceğini, bu hususta da kimsenin en ufak bir şüphe duymaması gerektiğini belirtti.

37 SOKAKTA ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ
Geçtiğimiz günlerde ilçede doğalgaz projesinde çalışmaları yürüten Akmercan A.Ş. LTD. ŞTİ. Yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Cevat Şensoy, 1 ay içerisinde Gerze’de 37 sokakta doğalgaz çalışmalarının başlayacağını belirtti. Şensoy; “Nisan ayında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ’le yaptığımız görüşmelerin neticesinde 2019 yılı içerisinde Gerze’de 37 sokak Yatırım Programı’na alındı. İlçemiz Recai Kuruoğlu Bulvarı, Bağlarbaşı Sokak, Çukurçeşme Caddesi, Hal Caddesi, Ihlamur Sokak, Yeni Cadde, Deniz Sokak, Yosun Sokak, Alaettin Şahin Caddesi, Okul Sokak, Nergiz Sokak, Yalı Sokak, Nergisli Yalı Caddesi, Eski Sokak, Karaca Sokak, Kültür Sokak, Belediye Caddesi, Yunus Emre Sokak, Topçuoğlu Sokak, Şehitler Sokak, Çatalkaya Sokak, Sahil Caddesi, Gazi Ahmet Çavuş Sokak, Köşk Caddesi, Açık Pazar Sokak, Yeni Çarşı Sokak, Menderes Sokak, Atatürk Caddesi, Kemeraltı Sokak, Selvi Caddesi, Osman Pamukoğlu Caddesi, İskele Caddesi, Salih Usta Caddesi, 13 Şubat Caddesi, Şenyücel Sokak, Gazhane Sokak ve Kurtuluş Caddesi’nde doğalgaz çalışmalarına başlanacak olup, kademeli biçimde sürecek çalışmaların neticesinde yılsonuna kadar bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızı doğalgazla buluşturmaya gayret göstereceğiz. Söz verdiğimiz yatırımların hepsini kıymetli Gerze halkıyla buluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Doğalgaz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Görüşmede detaylar üzerine fikir alışverişinde bulunan Başkan Şensoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Akmercan’a teşekkürlerini sundu.
Bizden biri