Gerze Liman Başkanlığı görevinden Ankara’ya atanan Ahmet Sağlam için veda yemeği düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen veda yemeğine Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Gerze Tapu Müdürü İhsan Sandıkçı, Gerze PTT Müdürü Rıza Belovacıklı, Gerze Özel İdare Müdürü Mustafa Biga, Gerze Yedaş İşletme Şefi Cemil Bekar, Gerze Ziraat Bankası Müdürü Orhan Sağıroğlu, Gerze Halkbankası Müdürü Mustafa Kartal ve basın mensupları katıldı.
Yemekte kısa bir konuşma yapan Kaymakam Bayraktar "İlçemizde görev yaptığı 7 aylık görev süre boyunca Ahmet Bey ile  birlikte çalıştık kendisi gönüllerimizi kazanan, muhabbetimizin daim olacağı bir arkadaşımız, bundan sonraki hayatında başarılarının daim olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise günün anısına Gerze’nin simgesi olmuş hacıkadı horozu vererek başarılarının daim olması temennisinde bulundu. Ahmet Sağlam ise Gerze'de çalışmaktan mutlu olduğunu, burada güzel dostluklar edindiğini kaydederek herkese teşekkür etti.
Editör: Vitrin Haber