Durağan Belediyesi düzenlediği iftar organizasyonu ile ilçedeki yetim ve öksüz çocuklarla bir araya geldi.

Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha sergileyen Durağan Belediyesi, ilçedeki yetim ve öksüz çocukları da unutmadı.
Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta, İl Genel meclis Üyesi Hamit Topçuoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Dede, Dursun Demirpençe, Seher Akdüz Öztekin, Selvi Türkoğlu Yanık, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile birlikte ilçedeki yetim ve öksüzlerle iftarda bir araya geldi. Başkan Kılıçaslan, Ramazanın güzellikleriyle gönüllerin ve sofraların birleştiğini belirterek, yetim ve öksüzlerle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Ramazan bereket ayıdır ve bereket sofralarda ve gönüllerde vardır’ diyen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; “Ramazan Ayı’nda her kesimle kucaklaşarak, birlikte iftar yaparak paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kimsesizlere, yetimlere, gazilere sahip çıkacağız, bu aylar bunlara vesile oluyor. Sorumluluklarımızı yerine getirdiğimizde hem iç huzurumuzu hem de ümmetin huzurunu sağlamış olacağız. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu bir dönem. Yetim ve engelli vatandaşlar için en hassas olan dinin temsilcileriyiz. Dünya’da en fazla yetim Müslümanlarda var. Sadece ateş ve kan için de olan İslam coğrafyasıdır. Allahtan tek isteğimiz inşallah bu kardeş kavgaları biter Müslümanları birbirini kucakladığı günleri hep birlikte görürüz. Türkiye'nin, çevresi kan içerisinde, savaşlarla, öldürmelerle, katillik faaliyetleriyle kavruluyor. Diliyoruz ve dua ediyoruz ki, bu ramazanın bereketi hem ülkemizin birliğine hem de çevremizdeki zulmün sona ermesine ve dünyada her nerede olursa olsun aç açık hiçbir insan kalmayacak şekilde beyinlerin, kafaların dönüşmesine vesile olur. Bundan sonra Allah’a çok dua edeceğiz çünkü sizlerin duasının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Siz çok kıymetli ve önemlisiniz. İftarımıza gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber