Dikmenli İş Adamı aynı zamanda Dikmen Ziraat Odası Başkanı Şevket Kapıcı ile Dikmen Merkez Muhtarı Mehmet Dinç, Dikmen Belediye Başkanı Saim Istanbullu’yu makamında ziyaret ederek Dikmen’de yapılan hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Dikmen İlçemize ciddi çalışmaların olduğunu ve bu nedenle Başkan Saim Istanbullu’ya teşekkür ettiler.
Dikmen İlçe’mizle ilgili istişarelerde bulunduk diyerek sözlerine başlayan Şevket Kapıcı : “Şunu gördük; hakikaten başkanım, devam eden projeleri ve ileriye dönük çalışmalarıyla çok güzel bir profil çizmiş. Bu profilini devam ettirmekte. Biz kendisine çok güveniyoruz. ” dedi.

Mehmet Dinç ise yaptığı açıklamada; "Memleketine hizmeti, kendisine dert edinen, aşk edinen bizim çok sevdiğimiz bir başkanımız. Çok güzel projeler devam ediyor. Bu projelerin her zaman yanındayız. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İstanbullu; “Dikmenli İş Adamı Aynı zamanda Dikmen Ziraat Odası Başkanı Şevket Kapıcı ile Dikmen Merkez Muhtarı Mehmet Dinç bizi belediyede ziyaret ettiler. Bu ziyaretleri ve tevazuları için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz kendileriyle, Dikmen'in geleceği için, gençlerimizin istikbali için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

 
Editör: Vitrin Haber