Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Son olarak ilçe için büyük önem arz eden Dikmen Merkezi Kanalizasyon Arıtma Tesisi ve Babalıoğlu Mahallesi İçme suyu Drenaj İrsaliye Hatlı Depo Yapım işleri için gerekli çalışmalara başlanıldığını söyleyen Başkan İstanbullu, ilçede eksikliği hissedilen her konunun çözüme kavuşacağını söyledi. İstanbullu; “İlçemiz Babalıoğlu Mahallesi İçme suyu Projesi yapım Çalışmalarında 4 bin Metre Drenaj irsaliye hattı ve 100 m3’lük depo için proje uygulama yapımına başlanmıştır. Babalıoğlunun Belediyeye bağlanmadan önce Muhtarlık zamanından kalan hatları yenilenerek modern ve sağlıklı su çalışmaları ile Babalıoğlu merkez ve Hamza mahallesinin kullanımına verilecektir.

Yine Dikmen Merkez Kanalizasyon arıtma tesisi proje yapımı için Sondaj çalışmaları İller Bankası Mühendislerinin kontrolünde yapılarak arıtma tesis proje hazırlığına geçildi. Proje tamamlandığında ilçemiz kanalizasyonu arıtılarak çevre kirliliği önlenmiş olacak ve bu sayede ilçemiz yenilenmiş modern bir kanalizasyon sistemine kavuşacak” dedi. 

AMACIMIZ KALICI ESERLER BIRAKMAK
Göreve geldiği günden bu yana vaad ettiği ne varsa yapma gayreti içinde olduğunun altını çizen Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, amaçlarının geçici değil kalıcı hizmetler yapmak olduğunu belirtti. İstanbullu; “Göreve seçildiğimiz günden bugüne vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bizim sloganımız “ Önce Sağlıklı Temiz ve modern çevre” dir. Bu projeler bugüne kadar yapılması gereken projeler arasındayken bizde sosyal ve modern Dikmen için çalışmalarımızı geciktirmeden yürütmemiz gerekiyordu fakat yapılmamış yapmamışlar, bizde hemen çalışmalara başladık. Geldiğimiz ilk günden bugüne başarılı çalışmalara imza atarak kalıcı eserler bırakmaktayız” diye konuştu.


 
Editör: Vitrin Haber