Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Regaib Kandili dolayısıyla, Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

Regaib Kandili dolayısıyla Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, hasta ve yakınlarının kandillerini kutladı.
Tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak kandil simidi ikram eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı hastalara acil şifalar diledi. Çakıcı "Her daim hemşehrilerimizin yanlarında olmaya gayret ettik. Böyle özel bir günde de hastanelerde şifa arayan hemşehrilerimiz ile bu özel geceyi paylaşmak, hayır dualarını almak istedik. Bu mübarek Regaib Kandil Gecesinde Büyük Arş’ın Rabbi Yüce Allah’tan tüm hastalarımıza Şafi ismi huyu suyu hürmetine acil şifalar diledik. Tüm hastalarımız Biiznillah teala şifa bulurlar inşallah. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek başkan Çakıcı’ya teşekkürlerini ilettiler.
Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın kandil ziyaretleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Boyabat Belediye İtfaiyesi, Acil 112 çalışanlarını ziyaretiyle son buldu.
Editör: Vitrin Haber