Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçede yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve taksi şoförleriyle bir araya geldi.

Zafer Hotel toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, ilçe merkezinde minibüs ve taksi yolcu taşımacılığı yapan kooperatif başkanları ve şoförler katıldı. Düzenlenen toplantıda Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yapılan çalışmalarda ilçeye hizmet veren herkesin büyük emeği olduğunu söyledi. Çakıcı; “Boyabat’a ne yapılıyorsa, yapılan hizmetler de sizin emeğiniz var. Boyabat’a yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu hizmetler aslında bizim değil sizin eseriniz. Sizlerin verdiği desteklerle bu hizmetler oluyor. İyi olan, güzel olan, Boyabat’a yakışan her güzel iş sizlerin eseri, hatalı olduğumuz yanlış yaptığımız işler varsa o da bizim hatamız. Bizleri bağışlayın. Sizlerin destekleri ve dualarıyla hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Yeni projeleri hayata geçirerek Boyabat’ı kalkındırmayı, geliştirmeyi düşündüklerini söyleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat’ın hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti. Çakıcı; “İlçemize modern bir kent meydanı oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Kolazçayı ıslahı için proje hazırlattık. Vatandaşlarımızın heyecanla beklediği bu projeyi de hayata geçirmek bize nasip olacak inşallah. Şehir Köprümüz 15 gün içerisinde bitecek inşallah. Büyüklerimizin hayır dualarına almak üzere evde bakım hizmeti vermeye başlayacağız. Şehit Ömeroğlu Mustafa Parkında çalışmalar hızla devam ediyor. Yeni projeleri hayata geçirerek Boyabat’ı kalkındırmayı, geliştirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Minibüs ve taksi şoförlerinin sorunlarını ve isteğini dinleyen Başkanı Çakıcı, “Bu zamana kadar el birliği içerisinde ilçemiz için bunları yapabildik, bundan sonra vereceğiniz desteklerle, el ele hep birlikte daha iyi hizmetler yaparız inşallah” dedi. Toplantı programı verilen kahvaltı ile sona erdi.
 
Editör: Vitrin Haber