Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ülke genelinde Sinop il ve ilçelerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren şampiyon güreşçileri makamında ağırladı, kendilerini başarılarından dolayı tek tek kutladı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Okullar arası güreş gençler B  ( 15 – 16 ) grekoromen ve serbest stil Türkiye birinciliği müsabakalarında, Okullar arası Yıldızlar Grekoromen stil, Gençler B yaş kategorisi, Sinop İl Birincisi Grup Üçüncüsü ve Türkiye 5.’liği ile derece yapan Güreş sporcuları ve Güreş Antrenörlerini ağırladı. Şampiyon sporcuları tebrik eden Başkan Çakıcı sporcuları çeşitli hediyeler ve altınla ödüllendirdi.

Genç güreşçilerin 'Boyabat’ın gururu' olduğunu söyleyen Başkan Çakıcı, " Belediye olarak sportif faaliyetlere verdiğimiz destek ve önem kadar ata sporumuz güreşe de sahip çıkıyoruz. Hedefimiz gençlerimizi sporla buluşturmaktı. Bu hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genç güreşçilerimiz aldığı başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırdı. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum“ dedi.  Başkan Çakıcı derece elde eden güreşçilere çeşitli hediyeler ve altın takarak kendilerine bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür etti.
Başkan Çakıcı konuşması sonrasında, ilçe Güreş sporunun gelişmesi için emek sarf eden Eğitmenler; Güreş Antrenörü Erkan Gür ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Çelik’e teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

 
Editör: Vitrin Haber