31 Mart yerel seçimleri ardından Sinop merkez ve ilçe Belediye Başkanları mazbatalarını alarak görevlerine başlıyor. Yerel seçimlerde Boyabat ilçesinde 7 bin 947 oy alarak Boyabat Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Şefik Çakıcı, ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Beraberindeki meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile birlikte Boyabat İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmail Sezgin’den mazbatasını teslim alan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, daha sonra Belediye Başkanlığına gitti. 
Belediye girişinde, personeller tarafından karşılanan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, tebrikleri kabul etti. 

HEMŞEHRİLERİM YAPILANLARA VEFA GÖSTERMİŞ, HIZ KESMEDEN DEVAM DEMİŞTİR
Gerekleştirilen 31 Mart yerel seçimlerinde ilçe halkının, bölgede yapılan hizmetler karşısında bir vefa örneği sergileyerek kendilerini yeniden göreve layık gördüklerini belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacaklarını söyledi.

Çakıcı; “Boyabat'ı siz değerli hemşerilerimiz ile birlikte marka bir şehir haline getirmek için çok çalışacağız. "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ilkesini kendimize düstur edindik. 5 yıl boyunca vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek söz verdiklerimizi de gerçekleştireceğiz. 


2023'e beş kala geleceğin Boyabat'ını birlikte inşa edeceğiz. Doğup büyüdüğümüz bu ilçeye; gece gündüz demeden hizmet ederek, “ben” değil “biz” diyerek, el ele, kol kola, gönül gönüle, ilçemizin çıkarları için hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz. 
Bizler her zaman gönül insanı olduk. Gönlümüzün de belediyemizin de kapıları ardına kadar halkımıza açık oldu, bundan sonra da açık olacak. Oturduğu yerden Boyabat'ı yöneten bir belediye başkanı olmadım, olmayacağım. Her daim hemşerilerimizin içerisinde olarak gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini Boyabat'ta gerçekleştirmeye devam edeceğim. Kimseye tepeden bakmadan, böbürlenmeden, kırmadan, dökmeden bu görevi sürdüreceğiz. 
Seçimlerde göstermiş olduğunuz teveccüh ve tebriklerinize tekrar şükranlarımı sunuyorum. Sevdikleriniz ile birlikte nice güzel günler geçirmeniz dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

Editör: Vitrin Haber