Ayancık ve Türkeli ilçelerinde yaşanan sel felaketi ardından yaraların sarılması için bölgeye ekip ve iş makinalarını gönderen belediyeler arasında bulunan Zeytinburnu Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, felaketin izlerinin sarılmaya çalışıldığı Ayancık ve Türkeli ilçelerini ziyaret etti. Bölgede çalışmalarını sürdüren belediye personeline de moral veren Başkan Arısoy, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya'ya makamında 'geçmiş olun' ziyaretinde bulundu. 

Başkan Arısoy'a ziyareti sırasında, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Başkanı Hasan Dalkıran, Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çakır, Sinop Merkez Erikli köyü Muhtarı Selahattin Dalkıran, Aksoy İnşaat Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aksoy, Teknik Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kal ve Meclis Üyeleri Muhammet Kaynar ve Sami Yapar, ilçe yönetim kurulu üyesi Nihat Sezer, KAS-DER Zeytinburnu Şube Başkanı Hakan Kuzuahmet ve ZEYDEF Başkanı Mehmet Çakır eşlik etti. 

Başkan Hayrettin Kaya nezdinde tüm ilçe halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Arısoy, "Başkan Hayrettin Kaya ve hemşerilerimize geçmiş olsun. Burada da Zeytinburnu ismini görmek bizi mutlu ediyor elbette. Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar, var olsunlar" dedi. 

Belediye Başkanı Arısoy, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin'e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Editör: Vitrin Haber