Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde edem Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Kürek Takımı sporcuları Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da düzenlenen Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Kürek Takımı sporcularından U19 kızlar 1X kategorisinde Türkiye 3.sü olan Pelin İmamoğlu ile 19 yaş üstü kadınlar 1X kategorisinde Türkiye 3. sü olan Sude Akan, beraberindeki Kulüp Başkanı Hüseyin Danacı ve Antrenör Yücel Altun’la birlikte Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette müsabakalar hakkında bilgiler veren Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Kürek Takımı sporcuları ve takım antrenörleri, müsabakalara katılmalarında gösterdiği katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Şensoy’a teşekkür etti.

HEDEF TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
Başarılı sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, sporcuların önümüzdeki şampiyonalarda Türkiye birinciliği elde edeceklerine inandığını söyledi. Şensoy; “Sapanca’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda kategorilerinde Türkiye üçüncülüğü gibi muhteşem bir başarı elde eden sporcularımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum. İlçemizde sporun bu denli önemsenmesi ve hangi branş olursa olsun çocuklarımızın ve gençlerimizin başarı kazanması bizleri gururlandırıyor. Azmederek, çalışarak bu başarının elde edilmesinde emeği olan Kulüp Başkanı Hüseyin Danacı ve Antrenörleri Yücel Altun’a teşekkür ediyorum. İnşallah biraz daha gayretle önümüzdeki şampiyonalarda Türkiye birinciliğini göreceğimize inancım tamdır” dedi.

Editör: Vitrin Haber