Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün Ankara’da bazı Bakanlıkları ziyaret etti. Ayancık ile ilgili projelerini anlatan Ergün bakanlık yetkililerinden destek istedi.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan, Çevre ve Şehircilik Yönetimi Genel Müdürü Muhammed Ecel, Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürü Atilla Çelik ve Ulaştırma Bakanlığı Daire Başkanı Gündüz Şengül’ü ziyaret ederek, ilçe ile ilgili hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verdi. Ziyaretlerde bakanlık yetkililerinden projelerle ilgili destek talebinde bulunan Ergün, görüşmelerin olduk.ça olumlu geçtiğini söyledi. Ergün; “Görüşmelerimizde başta katı atık aktarma istasyonu projemiz, temizlik araç talebimiz, denizciler balıkçı barınağı projesi, çayağzı projesi, kıyılarımızın korunmasına dönük projeler ile maltepe’den GSM antenlerinin kaldırılması ile ilgili yardım taleplerimizi ilettik. Oldukça olumlu tepkiler aldık. Umarım ilerleyen günlerde görüşmelerimiz sonuç verecektir” dedi.

Ayrıca, TBMM İç işleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret eden Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılması planlanan Gençlik Merkezi yapımının da 2014 yılı yatırım projeleri arasına alındığını belirten Ergün; “İlçe gençlik merkezimizin, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde 2014 yatırım yatırım projelerine alındığı müjdesini de buradan halkımız ile paylaşmak istiyorum. Ankara’da ki tüm proje takiplerimizde ki katkı ve destekleri için TBMM İç işleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’a minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber