Bakanlığı ile ilgili çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Sinop’a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Boyabat ilçesini ziyaret etti. 

Tarihi Orta Çarşı, Büyük Cami, Boyabat Yaşayan Kültürel Miras Müzesi, Kasaplar Çarşısı'nda bir takım incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Orta Çarşı esnafı ile de sohbet etme fırsatı buldu. 

KAZANAN BOYABAT OLACAK
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı Boyabat’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Bakan Yardımcısı Alpaslan’a ilçeyle ilgili taleplerini de iletme fırsatı yakaladıklarını ifade etti. Çakıcı; ''Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ı Tarih ve medeniyet şehri Boyabat'ta ağırladık. Kıymetli misafirlerimizle birlikte esnafımızı ziyaret ettik.

Tarihi Çarşıyı gezdik, eski hareketli günlerine kavuşturmak için var gücümüzle aşkla çalışıyoruz. İnşallah Tarihi Orta Çarşımız restorasyon sonrasında eski günlerine geri dönecek. Bu vesileyle Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan'ın Boyabat'a gelerek bizleri onure etmesine vesile olan AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Mazım Maviş'e şükranlarımı sunuyorum'' dedi. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın Boyabat ziyaretinde, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Kaymakam Fatih Aksoy, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız'da hazır bulundu. 

Editör: Vitrin Haber