Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 11 Ağustos tarihinde yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen Ayancık ilçesini ziyaret etti. İlk olarak İlçede kurulan Afet Koordinasyon Merkezinde bilgilendirme toplantısına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burada Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve yetkililerden bölgede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Bakan Kasapoğlu, afet koordinasyon merkezinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı sonrasında, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Vali Erol Karaömeroğlu, İlçe Kaymakamı İsmail Pendik ve diğer yetkililer ile birlikte selden zarar gören Ayancık Gençlik Merkezi ile diğer bölgelerde incelemelerde bulundu. Bölgede yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ayancık ziyareti kapsamında yaşanan sel felaketinde Babaçay Köyünde yakınlarını kaybeden Karadeniz ailesini ziyaret etti, başsağlığı ve sabırlar diledi.

Editör: Vitrin Haber