Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Samsun Bölge Müdürlüklerde bulunan projelerin takibi için ziyaretler gerçekleştirdi.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin’i makamında ziyaret ederek, ilçeyi yakından ilgilendiren yol ve güzergâh konusunda görüşmede bulundu. Ergün özellikle Ayancık Köyü – Ali Köyü arasında yarım kalan yol çalışmaları, ikisu-pazarcık arası bölünmüş yol, sakız yolu, asfalt ve ilçemizi yakından ilgilendiren Batı Karadeniz yol proje çalışmaları hakkında görüşmelerde bulundu. 

Ardından Samsun Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ziyaret eden Belediye Başkanı Ayhan Ergün, ihalesi yapılan Ayancık çayı taş tahkimat ve yan dereler olan pazarcık, dolay, çayiçi derelerinin eksik kalan ıslah çalışmaları kapsamında görüşmelerde bulundu. Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Bölge Müdürlüğünde de görüşmeler yapan Başkan Ergün, sahil taş tahkimat, iskelenin onarımı, çay ağzı mendirekleri ve denizciler mahallesi balıkçı barınağı projeleri hakkında bilgiler aldı.
Verimli geçtiği düşünülen görüşmelerin ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Kasapoğlu’nu ziyaret eden Başkan Ergün, Ayancık’ta ki yurt ihtiyacı konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Ergün daha sonra Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı’yı makamlarında ziyaret etti. 
Samsun’da gerçekleştirdiği görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Ayhan Ergün, ilgi ve alakalarından dolayı bölge müdürlerine ve belediye başkanlarına teşekkür etti.
Editör: Vitrin Haber