Ayancık Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklarda parke taşı işleme çalışmalarını sürdürüyor. İlçede Yalı mahallesinde yapılan altyapı çalışmalarından sonra cadde ve sokakları parke taşı ile işlenerek Ayancıklıların hizmetine sundu.

İlçede yapılan çalışmalar kapsamında Çayiçi Mahallesi Çocuk Parkı içi, Ayancık Anadolu Lisesi Bahçesi, Yunus Emre Ortaokulu Bahçesi, Cevizli Mahallesi Yeni Sanayi Cami önünde parke taşı işleme çalışmaları tamamlandı. Cumhuriyet İlkokulu Bahçesinde yeşil alan düzenleme çalışmalarının ardından başlayan parke taşı işleme çalışmaları da tamamlanarak, okul bahçesi öğrenciler tarafından daha kullanılabilir ve ihtiyaçlara cevap verebilecek duruma getirildi.  

İlçede yapılan çalışmalarla camilere ve eğitim kurulmalarına her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün; “Sokaklarımız, okul bahçelerimiz, cami önlerimiz bu parke yol çalışmaları ile vatandaşlarımızı daha rahat ağırlayarak, çok daha düzgün bir hale gelmiş olacak. Bu tür projeler doğrultusunda taş parke çalışmalarımız her yıl imkanlar ölçüsünde bir önceki yılın üstüne koyarak devam ediyor. Vatandaşlarımıza hak ettikleri, standartları yüksek hizmetler sunmaya devam edeceğiz ” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber