Sinop Üniversitesi, Ayancık Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Melek Şardağ Karabulut ve Yüksekokul Sekreteri Umut Ekren tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi ile “İlçe Spor Tesisleri’nde” düzenleme çalışması yapıldı.

Ayancık MYO Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Gülay Ekren, Öğr. Gör. Selçuk yirmibeş ve Öğr. Gör. Refika Zuhal Gılıç’ın da aralarında bulunduğu, Yüksekokul personeli ve öğrencilerinden oluşan 15 kişilik grup ile basketbol ve voleybol sahasının yüzey temizliği ile pota, direk ve saha çizgilerini boyama işlemi yapıldı.

Saha bakım çalışmalarında kullanılan inşaat malzemelerinin Ayancık Belediye Başkanlığı, spor malzemelerinin ise Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından temin edildiği ve kurumların iş birliği ile bakım çalışmalarının tamamlandığı spor sahası, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlandı. Tamamlanan çalışmaların ardından Yüksekokul personeli ve öğrencilerinin katıldığı voleybol karşılaşması eğlenceli anlara sahne oldu.

Editör: Vitrin Haber