Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, 2012 yılı KÖYDES programı kapsamında ilçeye bağlı köylerde yapılan işleri yerinde inceliyor.

Ayancık’ta ilk olarak Köseyakası, Bakırlı ve Kızılcakaya köyleri ziyaret edildi. Kaymakam Suat Yıldız ziyaret sırasında köylerimizde bir süre muhtar ve vatandaşlarla sohbet eden İlçe Kaymakamı Suat Yıldız 2012 yılı KÖYDES programı kapsamında bu köylerimize yapılan işleri yerinde inceledi. 2013 yılı KÖYDES ve Özel İdare Ekiplerince yapılması planlanan işlerin tespiti yapıldı.

Kaymakam Suat Yıldız ziyaretlerini Yazı İşleri Müdürü Erdoğan Kılıç,  Özel İdare M. Selma Akyol, Köylere Hizmet Götürme Birliği M. Melih Sönmez, İlçe Müftüsü Basri Bektaş, İl Özel İdaresi Görevlileri Cumhur Öztürk ve Recep Özcan ile birlikte gerçekleştirdi.

Sonrasında ise ilçenin Tevfikiye, Mestan, Sofu Köyü ve Söküçayırı köylerine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete İlçenin Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Volkan Torun, İlçemiz Özel İdare M. Selma Akyol, Köylere Hizmet Götürme Birliği M. Melih Sönmez, İlçemiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık M. Mesut Bozkurt, İlçe Müftüsü Basri Bektaş, İl Özel İdaresi Görevlileri Cumhur Öztürk ve Recep Özcan eşlik etti.

Ziyaret ettiği köyler de bir süre muhtar ve vatandaşlarla sohbet eden İlçe Kaymakam Suat Yıldız 2012 yılı KÖYDES programı kapsamında bu köylerimize yapılan işleri yerinde inceledi. 2013 yılı KÖYDES ve Özel İdare Ekiplerince yapılması planlanan işlerin tespiti yapıldı.



Editör: Vitrin Haber