Ayancık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışmalar kapsamında, bozulan sokak yolları ve kullanılmayacak duruma gelen kaldırımların onarımları devam ediyor.

Doğal etkenler sonucu bazı sokakların yollarında oluşan derin çukurların onarıldığını belirten Başkan Ergün, "İlçemizdeki bazı sokakların yollarında doğal etkenler sonucu oluşan büyük çukurlar, sıcak asfalt kullanılarak onarılıyor. İlçemiz Beşiktaş Mahallesi Sanayi yolunda başlayan asfaltlama çalışmaları, Beşiktaş Mahallesi Zeytinlik caddesi Halit Kalafat sokak, 8 Şubat sokak, Cevizli Mahallesi 101. Cadde. inci, cennet, cenk, canan ve arınç sokak, Çayiçi Mahallesi Sarmaşık ve kandil sokak ve Stadyum üstü otopark alanı asfaltlanarak tamamlanıyor.

Yine aynı şekilde parke taşı döşenerek yapılan yollarda oluşan derin çukurlar onarılarak kullanıma sunuldu. Bazı çalışmalarımızı da belediyemizdeki diğer birimler ile koordineli bir şekilde yapıyoruz. Baharın gelmesiyle birlikte estetiksel çalışmalara başladık. İlçe genelindeki çiçeklendirme çalışmalarını hızlandırdık. Özellikle belediye parklarında, kavşak ve refüjlerde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Editör: Vitrin Haber