Türkeli Belediye meclisinin son toplantısında arsa ve daire sahiplerinden kanalizasyon bağlantı ücreti tahsis edilmesi kararı alındı. 

Türkeli Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Başkanlığı binasındaki toplantıda konuşan Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmalarının, belediye bütçesinde önemli derecede yük getirdiğini belirterek, her daire başına belirli bir ücret karşılığında kanalizasyon bağlantı ücreti alınmasıyla yükün bir nebze olsun azaltılabileceğini vurguladı.

Belediye Meclis üyelerinin verdiği öneriyle arsa sahiplerinden 600 lira, her daire için ise 120 lira kanalizasyon bağlantı ücreti alınması, oy birliğiyle karar verildi.
Diğer gündem maddelerinden biri ise, Türkeli Kültür, Turizm, Eğitim, Spor ve Yardımlaşma Derneği (TÜRKTESDER) tarafından hazırlanan projede, Türkeli Belediye Otogarı'nın üst katına Kilim Dokuna Atölyesi ve Kadın Meslek Eğitim Merkezi'nin yapılması için dış kaynaklı hibe desteği sağlanması amacı ile ilçedeki 43 ada 25 parselde bulunan taşınmazın TÜRKTESDER'in 10 yıllık tahsis edilmesi isteği, oy birliğiyle kabul edildi.
Diğer gündem maddelerinin de görüşüldüğü toplantı, dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi. 
Editör: Vitrin Haber