Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, göreve geldiği günden bu yana ilçede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Amaçlarının halka en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Cevat Şensoy, bu doğrultuda durmaksızın çalıştıklarını ifade etti. Şensoy; “Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Şeffaf Belediyecilik, vatandaş ile birlikte yönetim anlayışı, kimseyi ayırmadan herkesin hizmet alabileceği kurumsal alt yapı çalışmalarına yoğun bir tempo ayırarak devam etmekteyiz.
Yapılan çalışmalar ilçemize değer katacak projelerimiz ile donatılacak, Belediyemizin işleyişinin devam ettirildiği, vatandaşlarımızın hizmet alımlarının kesilmediği, daha iyi, daha kaliteli hizmet anlayışı için alt yapı ve projelerimizin ilçemize kazandırılması için gece gündüz çalışmaktayız. Yarınları daha güzel bir Gerze için bizler elimizi taşın altına attık, vatandaşlarımız bizlere güvendi. Onlar da bizlere çıktığımız bu yolda vereceği destek ile Gerze’yi ilimizde tanınmış ilçeler arasında yer alacağından hiç şüphemiz olmadı” dedi. 

VATANDAŞLARIMIZIN ŞİKAYET VE ÖNERİLERİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Yaptıkları hizmetlerde vatandaşlardan gelen şikayet ve önerilerin büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizen Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, hazırladıkları projelerde bu hususlara ayrıca dikkat ettiklerini belirtti. Şensoy; “İlçemizin daha modern bir görünüme sahip olması, yaptığımız işlerin profesyonelleşmesi,  halkımızın ilçemizde en iyi hizmeti alması adına gerekli ekipmanlarımızı, personel çalışma şeklimizi, vatandaşlarımızın öneri ve şikayetlerini dikkate alarak  yolumuza devam etmekteyiz. 

Projelerimiz Şekillenmeye başladı, 4 aylık zaman süreci içinde belediyenin standart işleyişinde bir aksamamız yok. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Kurumsal yapımızı  ve projelerimizi aktif hale geçirmek adına yoğun bir çalışmamız bulunmaktadır. 

Daha önceden ilçemiz için alınan kararları inceledik ve devlette devamlılık esastır inanışına sahip birileri olarak geçmişte yapılan ve beldemize katkı sağlayacak hiç bir proje ve yatırımı durdurmadık. Gerze ilçemiz için katma değer katacak her proje için destek sağlamaktayız. 
 
Bizler bu yola çıkarken  yoğun bir tempo içinde olacağımızı ve  karşımıza çıkacak engelleri aşmanın yollarını bilerek bu göreve başladık. Çok şükür kısa zamanda çok güzel işler başardık. Birlikte başaracağımız çok işimiz daha var. Bizler Gerze olarak büyük bir aileyiz. Birlikte yaşadığımız bu coğrafyada tüm amacımız Gerze ilçemizin kalkınması ve yarınları daha güzel olan bir Gerze için çalışmak. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız bellidir. Halkımızdan yapılan çalışmalarımıza övgüler ve takdirler alıyoruz bunlar bizleri mutlu ediyor. Bazen herkesi mutlu edememiş olabiliriz, doğru bildiğimizi yapmak en temel görevimiz. Halkımıza karşı herkese eşit davranmak eşit şartları sağlamak en temel prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Bu memleket için işini iyi yapan kişileri takdir etmek ve onurlandırmak bizlerin en temel görevi” diye konuştu.

GERZE İÇİN 42 PROJE İLE YOLA ÇIKTIK
Hizmete geldiklerinde Gerze için hazırladıkları 42 proje ile çalışmalara başladıklarını hatırlatan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, bu projelerden yaklaşık 5 tanesinin sonuçlanma aşamasında olduğunu ifade etti. Şensoy; “Gerzemiz için hazırladığımı projelerimizden yaklaşık 5 tanesi sonuçlandırma aşamasında. Projelerimizden beyaz masa çözüm merkezi projemizi halkımız hizmetine sunmaya başladık. Daha yeni bir yapılanma birimi olarak ufak tefek eksikleri olabilir ve bunları gidermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar Beyaz Masa Çözüm Merkezi Olarak 945 Çağrı Kaydı aldık ve 932 Çağrı Kaydını çözüme ulaştırdık. Açık çağrılarımızın takibi devam etmektedir. Halkımızın taleplerini karşılamak, gelen çağrılar ve birebir görüşmeler ile birim amirlerimiz ve çalışan ekibimizin problemleri hızlı çözümlendirebilmesi için alt yapı çalışmalarımız devam etmektedir. 

Belediyemiz Bünyesinde Bulunan Makine Ekipmanlarımızı,  Çalışan Ekip Arkadaşlarımızın da ilerleyen süreçlerde daha iyi çalışma alanlarını düzenleme çalışması içersindeyiz. Daha iyi ekipmanlar ile halkımıza karşı en iyi hizmeti sunabilen bir belediye profili konusunda çalışmalarımız devam etmektedir” dedi

PRENSİBİMİZ; ÖNCE İNSAN
Gerze belediyesinin çalışma prensibinin önce insan olduğunu belirten Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ilçe halkına dair yapılan çalışmaların her geçen gün artarak devam edeceğini söyledi. Şensoy; “Kurumsal  belediyecilik, şeffaf belediyecilik, halk ile birlikte yönetilen belediye kavramları adı altında hizmetleri genişletmeyi planlamaktayız. Amacımız, her yönüyle Şeffaf bir Belediye anlayışı yürütmek.
Belediyemizin hizmet süreçlerinde 4-4’lük hizmet anlayışına kavuşabilmek adına mücadele etmekteyiz. Misyon ve Vizyon kavramlarımız arasında Kaliteli Hizmet Anlayışı, Profesyonel Kadro, Kültür ve Yaşam Alanları İle Sosyal bir Belediyecilik Anlayışı içerisinde ilçemizi markalaştıracak değerler katmak. 

Bizlerin En Temel Prensipleri Arasında; Farklılıkların birbirlerini fark etmesini sağlamak, aynı şehirde  birlikte mutlu yaşamaları için çalışmak var.

Belediyemiz için insan ve insana dair her yapılan güzel çalışmada, her geçen gün yenilerini ekleyerek, ''önce insan'' kavramı ile insana dair hizmet anlayışını benimsemek ve benimsetmektir.
Hız kesmeden çizdiğimiz dümdüz çizgi ile, yolumuza emin adımlarla ilerleyerek, doğru bildiğimizden şaşmadan, doğru olanı yaparak, halkımızın takdir ve sevgilerini kazanmak en temel gayemiz olacaktır. 
Çocuklarımız için, Yaşlılarımız için, Değerlerimizin Kaybolmadığı, Sosyal Yaşam Alanlarının Çoğaldığı, Kültür, Sanat, Müzik, Resim, Spor ve daha birçok alanda başarı sağlayacak, yarınlara ışık tutacak, Gerze ilçemiz ile örnek bir ilçe teşkil edecek , '' Sakin ve Mutlu Şehir '' kavramlarını gerçekten yaşatabileceğimiz, örnek bir gerze, şirin bir gerze hayal etmekteyiz” diye konuştu. 

 

Editör: Vitrin Haber