Erfelek Ziraat Odası 5. olağan genel kurulu büyük bir katılımla yapıldı. Oda merkezinde gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Oda faaliyet raporlarının okunmasının ardından gerçekleştirilen seçimde, mevcut başkan Ali Koca, tek aday olarak girdiği seçimde oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Seçimin oldukça güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirten Ali Koca, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. Koca: "Amacımız her daim üreticilerin yanında olmak ve onlara daha iyi hizmeti sunmak. Başkanlıkta dördüncü dönemim olacak. Bu işte tecrübe edindiğimi düşünüyorum. Bundan sonra da hizmet etmek için çalışacağım. Üreticilerimize bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Genel kurula: Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Trabzon-Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Ordu-Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan ile çok sayıda oda üyesi katıldı.

Editör: Vitrin Haber