Köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Aksoy, daha sonra heyelan nedeniyle kullanılmayan 20 evin bulunduğu alanda incelemeler yaptı.

Aksoy gazetecilere, Yeşilyurt'un bin 776 nüfusuyla ilçenin en büyük köyü olduğunu söyledi. 
Yaptıkları ziyarette vatandaşların sorunlarını yerinde görme fırsatı bulduklarını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu: "Ziyaretimizde köydeki heyelan bölgesinde incelemelerde bulunduk. Köyün su, çöp sorununu çözmek için çalışmalarımız devam edecektir. Heyelan dolayısıyla 20 ailemiz evlerinden ayrılmak zorunda kalmıştır. Bu ailelerin sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Köylerimize ziyaretimiz devam edecek. Amacımız sorunları muhtarımızdan, vatandaşlarımızdan dinleyerek çözüm için neler yapabileceğimizi istişare etmek. Ben muhtarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece çözemeyeceğimiz sorun yoktur." 
Aksoy'a ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Uçar, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Çavdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve diğer ilgililer eşlik etti. 

 
Editör: Vitrin Haber