AK parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze’de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlçede devam eden projeleri yerinde inceleyen Milletvekili Dr. Nazım Maviş, projelerde gelinen son durum hakkında bilgi aldı. İlk olarak, geçtiğimiz aylarda yıkılan eski stadyumun inşaatını inceleyen Nazım Maviş, ardından 19 Mayıs Mahallesinde yapılması planlanan ve projesi tamamlanan Gençlik ve Spor Merkezi alanına giderek yerinde incelemelerde bulundu. Yapılacak tesisten gençlerin nasıl yararlanıp, ulaşımı ne şekilde sağlanacağına kadar yerinde detaylı görüşmeler sağlandı.

Yapılan yeni sağlık ocağı inşaatını da ziyaret eden Maviş, Sinop’ta 13 tane sağlık hizmeti yapıldığı bunlardan birinin yapım aşamasında olan Gerze Aile Sağlık Merkezi olduğunu söyleyerek inşaatının hızlı ilerlediğini Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin erken biteceği bilgisini paylaştı. Ayrıca Aile Sağlığı Merkezi yanı sıra Gerze Devlet Hastanesinin de yenileneceği, bunun için en kısa sürede çalışmalara başlanacağını müjdesini verdi.

Aile Sağlık Merkezi inşaatının ardından yapım aşamasında olan Orman İşletme Müdürlüğünü de yerinde ziyaret eden Maviş, inşaat müdürü ve personelleriyle sohbet etti.

Şahin Tepesi olarak bilinen yerdeki Fore Kazık çalışmalarını da yerinde inceleyen AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, hurmadibi mevkiinde yapılması planlanan ve KUZKA tarafından projesi onaylanan yerle alakalı incelemelerde bulundu. Maviş Gerze Beledi Başkanı Cevat Şensoy, Proje koordinatörü Özgür Kahya, AK Parti İlçe Başkanı, AK Parti İl ve İlçe Meclis Üyeleriyle istişarede bulundu.

Maviş'in ziyareti sırasında Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu,  İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, İzzet Karaman, Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Editör: Vitrin Haber