AK Parti Erfelek İlçe Teşkilatı iftar verdi. İftar programına, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, partinin il ve ilçe teşkilatı, il genel meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak yaptığı konuşmada, ”Öncelikle Gazze'de şehit düşen müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Suçlular cezasını bulacak. Allah, bütün müslüman kardeşlerimize yardım etsin“ dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Tokmak, “10 Ağustos’ta bu halk ilk kez kendi cumhurbaşkanını seçecek. Erfelekli hemşehrilerimizden Türkiye ortalaması üzerinde bir oy bekliyoruz. Sizler her zaman bizlere destek oldunuz. Şimdi de dünya liderine şahsi destek bekliyoruz. Mazlumların sesi olmak için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda yüksek bir oy oranıyla Çankaya Köşkü’ne çıkarmalıyız. 10 Ağustos’tan sonra
Türkiye daha da güçlü olacak. AK Parti’de siyaset yapmak şeref ve onurdur” diye konuştu.

AK Parti Erfelek İlçe Başkanı Yılmaz Özen ise birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Özen, “Bu millet 10 Ağustos’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı, halkın adamını Çankaya Köşkü’ne yüksek bir oy oranıyla çıkartacaktır. Türkiye son 10 yolda çok yol kat etti. Artık bu millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı. AK Parti, Türkiye’de yeni bir sayfa açtı. Bakın geçmiş dönemlerde vatandaşlar ahırdaki eşeğini, ambardaki arpa ve buğdayını bunlardan saklıyordu. Biz iktidara geldik ve Türkiye değişti. AK Parti bunların halk düşmanlığı siyasetini yok etti. Halkın partisi olduk. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. 2007 yılında biz Cumhurbaşkanını halk seçsin derken, bu çatıcılar ve destekçileri bu halkla Cumhurbaşkanı seçecek irade yok diye dalga geçmişti. Bugün bakıyoruz ki hepsi biranda halkçı oldu. Ama bunlar boylarının ölçüsünü yine alacaklar. Halkın iradesine güvenmeyenler ve dalga geçenler şimdi neler yapıyor görüyorsunuz. Türkiye Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sever ve bağrına basar. Bu çatıcılar, milletin iradesine güvenmeyenler hangi yüzle oy isteyecekler merak ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: Vitrin Haber