Durağan ilçesinde İçme Suyu İshale ve Şebeke Hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; “Verdiğimiz sözler tek tek hayata geçiyor. İlçemizin su ihtiyacını karşıladığımız ve 35 yıl önce yapılan isale ve şebeke hattını yeniliyoruz. Altyapı çalışmaları devam ederken, altyapının geçtiği güzergahlarda su projemizi de hayata geçirerek, altyapı sorununu tamamen bitirerek hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

DURAĞAN’IN ALTYAPI VE ÜSTYAPI SORUNU OLMAYACAK
Çalışmalar hakkında bilgi veren Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan sözlerine şöyle devam etti; “Altyapı çalışmaları nedeniyle sizleri biraz toz, çamur ve çukurların içinde bıraktık. Bu sebepten dolayı halkımızdan özür diliyoruz, hakkınızı helal ediniz. Bugünlerde yollarımızı asfaltlanmaya başladık. Bu yolların altında ciddi bir alt yapı çalışması yaptık. Bunlar; içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon su boruları ile Tedaş elektrik telleri, Telekom haberleşme telleri, mobese kamera görüntü telleridir. Altyapı çalışmaları çok zor ve zahmetli bir iştir. Zamanında bitmesi veya bitirilmesi çok zordur.” 

Birçok belediye bu zor ve riskli işe seçim öncesi girmek ve yapmak istemez diyen Kılıçaslan; “Altyapı yapılan hizmet toprağın altında kalan göze gelmeyen bir hizmettir. Bunu fırsat bilenlerin dedikodularını ve fitnelerini de duyduk. Ama hiç önemli değil benim için seçime kadar hedefimize ulaşarak halkımıza en iyi hizmeti vermek olacaktır. İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan altyapıyı Allah'ın izni ile tamamladık. Bugünlerde asfalt çalışmalarımız devam etmektedir. Biz bu çalışmaları yaparken bizden desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Nazım Maviş beyefendiye, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü’ye, İlçe parti teşkilatıma, ilçe belediye başkanlarıma, karayollarına ve ekibime sonsuz teşekkür ediyorum.  Bu arada gölet Sosyal tesislerimiz içinde yeni projeler düşünüyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan gurbetteki hemşehrimiz ilçemize geldiklerinde daha kaliteli vakit geçirmeleri için sosyal tesisimizi genişletmeyi hedefliyoruz. Yaradan’dan ötürü yaratılanı seven bir dinin mensupları olarak biz halkımız için çalışmaya sizlerin destekleri ile devam edeceğiz. Siz kıymetli hemşehrilerimin hizmetkarı olmaktan huzurluyum. Birlik ve beraberliğimiz hiç bir zaman bozulmaması dileğiyle. Selam ve saygılarımla, Allah'a emanet olunuz” diye konuştu.
 
 
Editör: Vitrin Haber