Boyabat Belediyesince 2017 yılı içerisinde ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yıl içerisinde Boyabat genelinde çok güzel çalışmaların yapıldığını söyledi. 

Boyabat Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları bir bir açıklayan Başkan Çakıcı, 2017 yılında dev projelerin hayata geçirilmesine ağırlık verdiklerini, 2017 yılının başlangıç, 2018 yılının ise hasat yılı olacağını belirtti.

Çakıcı; Kent Meydanı, Kültür Merkezi, Erenlik Parkı Seyir Kulesi, Osmanlı Hamamı, Kapalı Pazar Yeri, Kolazçayı Islahı Mezarlıklar Müdürlüğü, Yüzme Havuzu Spor Kompleksi, Kolazçayı Yürüyüş Yolu, Köprü Işıklandırması, Tayyareci Nuri Bey Parkı, Şehit Ömeroğlu Mustafa Bey Parkı ve birçok hizmet bizim gurur vesilemiz oldu. 
Boyabat’ın Cadde ve sokaklarında yapılmış olan sıcak asfalt ve hazır beton yollar ile vatandaşımızın ayağına çamur değmesin istedik. 10 yılda yapılacak hizmeti bir yıla sığdırdık” diye konuştu. 

HER MAHALLEYE BİR PARK

Hayata geçirdikleri projeleri içerisinde çocukları da unutmadıklarını belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, göreve başladıklarında verdikleri “her mahalleye bir park” sözünü yerine getirdiklerini söyledi. Çakıcı; “Verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yediden yetmişe bütün hemşerilerimizle yaşıyoruz. Her mahalleye bir park dedik. Allah’a sonsuz şükürler olsun ki bu vaadimizi de yerine getirdik. Mahalle parkları çocuklarımızın yeni eğlence ve oyun sahaları oldu. Çocuklar gülerse dünya güler. Rabbim onları gülümsetecek, sevindirecek nice hizmetleri bizlere nasip etsin” dedi.

2017 SOSYAL BELEDİYECİLİK ADINA ÖNEMLİ BİR YIL OLDU
2017 yılının aynı zamanda Boyabat’ta ilklerin yılı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, bu aktivitelerin devam edeceğinin de müjdesini verdi. Çakıcı; “Boyabat Türkiye Offroad Yarışlarına ev sahipliği yaptı. Cengiz Koçak ve ekibinin gerçekleştirmiş olduğu “40 kızlar 40 atlayış” festivali hemşerilerimiz tarafından beğenildi. Domates Festivali ile ilçemiz domatesinin ismini duyurma gayreti içerisinde olduk. Bir ilk olduğu için acemiliklerimiz oldu. Ama bu sene daha iyisini gerçekleştireceğiz. “Kitap Okuma Günleri” ile öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamayı hedefledik” diye konuştu.

Başkan Çakıcı, “Boyabat halkının rahat bir ortamda yaşamını sürdürebilmesi için bizler elimizi taşın altına değil gövdemizi taşın altına koyduk. Bizim için Boyabat bir aşktır. Bize de düşen bu aşka uygun şekilde aşkla çalışmaktır. Bu gaye doğrultusunda hizmetlerimizi bir Boyabat sevdalısı olarak gerçekleştirdik, bundan sonra da Boyabat halkına yakışır bir hizmet sunacağımızı siz değerli hemşerilerimize belirtmek istiyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber