Edinilen bilgilere göre, Sinop-Erfelek yolu üzerinde seyir halinde olan 57 AAY … plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç, o esnada aynı yönde seyir halinde olan 57 AP … plakalı otomobille birlikte sürüklenerek yol kenarındaki su kanalına düştü. Kazada 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sinop’ta su ürünleri denetimi: 600 metre ağ toplandı
Sinop’ta su ürünleri denetimi: 600 metre ağ toplandı
İçeriği Görüntüle

Kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan trafik akışı, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Jandarma ekipleri, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi