Bir kez daha sarsıldık. dün gece istanbul beşiktaşta kanlı terör örgütleri bir kez daha yüreğimize ateş saldı. şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Ülkemiz üzerindeki emellerini gerçekleştiremeyen dış güçler, taşeron eli kanlı katillerle intikam almaya çalışıyor. kırk yıldan bu yana ülkemize musallat ettikleri terörle boğuşuyoruz. er meydanlarında boy gösteremeyen alçak korkak çakallar sürüsü, her zaman yaptıkları gibi kalleşçe saldırıyor.

son bir yıl içinde onbin den fazla leş veren terör örgütlerini bitirmek aslında çok'ta zor değil, lakin içimizdeki hain işbirlikçileri tarafından korunuyorlar. bu tür hadiselerde top yekün milli duruş sergilememiz gerekirken, malesef başta ana muhalefet partisi ve terör örgütünün uzantısı parti olmak üzere terör ve teröristlere karşı dik duruş sergileyemediler. lakin şunu iyi bilmeliler'ki içimize ateşler salanlar, yaptıkları kanlı kalleş saldırılar sonucu, ardında  gözü yaşlı analar, eşler, masum yavrular, bırakan bu canileri koruyup kollayanları bu millet asla affetmeyecek, yaptıklarının hesabını mutlaka soracaktır.

Ey terörü icat edip ülkelerin başına musallat eden abd, ingiltere, ve batasıca batılılar, tüm bu olayların arkasında sizlerin olduğunu gayet iyi biliyoruz. artık saklama ihtiyacı dahi duymuyor ülkelerinizde eli kanlı katillerin çakal sürülerinin serbestçe dolaşmalarına ses çıkartmadığınız gibi, her türlü desteğide verdiğinizi açıkça görüyoruz. şunu iyi bilinki sonun başlangıcındasınız. yıkılmaz sanılan kalelerinizin yıkıldığını, sarsılmaz sanılan iradenizin yerle yeksan olacağı günler çokta uzakta değil. bu millet, bu ümmet, uyanıyor. yaktığınız kadar yanacak, yıktığınız kadar yıkılacak, verdiğiniz acı kadar acı çekeceksiniz.

Ülkemiz yeni bir anayasa oylama aşamasına geldiği bir günde, geçmişte olduğu gibi her önemli gelişmenin arefesinde olduğu gibi, huzur ve geleceğimize yönelik saldıyı yapan, kanı bozuk, sütü bozuk, soyu bozuk, şerefsiz köpekler, şunu bilinki, ancak tasmanızı ellerinde tutan efendilerinizi sevindirebilirsiniz. ne bu aziz milleti bölebilir, nede yeniden büyük ve güçlü türkiye olmak için çıktığı, bu kutlu yoldan döndüremezsiniz. artık beşeri hiç bir güç,Türkiye'ye diz çöktüremeyecek. asla o günleri göremeyeceksiniz.

Ayrıca ülkemizi idare edenlere sesleniyorum. elli üç yıldır kuyruğunda dolaştığımız, avrupa birliğine girme sevdasından vazgeçin. bize ne kopenhag kriterlerinden, avrupanın kaç yıllık geçmişi var. binlerce yıllık şanlı tarihimizin, köklü törelerimizin, kuvvetli inancımızın, kriterleri dururken, bize ne avrupa kriterlerinden. çıkartın gerçek yasaları, çıkartın idamı, vurun boynunu vatan haininin, teröristin, tecavüzcü canilerin... kesin elini, hırsızın, soyguncunun. yetmedimi? halen daha ne bekliyorsunuz.

Şimdi daha iyi anlıyorum, sayın cumhurbaşkanımızın neden yapayanlızım dediğini, yüreğiniz yetmiyor değilmi onun düşündüklerinin ve yapmak istediklerinin yüzde biri kadar bile cesaretiniz yok değilmi?. millet idam istiyor, sayın cumhurbaşkanımız, meclisten geçip bana gelirse onaylarım diyor, bu sözünü belki yüz defa tekrarladı. daha ne bekliyorsunuz? iyice sulandırdınız bu meseleyi, avrupa istemiyormuş, bize ne avrupadan onlar teröristleri korumak için kaldırttırmadımı var olan idam yasasını, idamı geri getirin terörü engellemez belki, lakin hapislerde beslemediğimiz için teröristleri, canileri, vatan hainlerini, yüreğimiz soğur biraz SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI YANLIZ  BIRAKMAYIN ALIN YÜKÜN BİR KISMINI SIRTINDAN vesselam.....