AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yüksek, il genelinde halkla buluşmasını yoğun şekilde sürdürüyor. Yüksek gittiği her yerde vatandaşların büyük sevgi seliyle karşılaşıyor.

Önceki gün Boyabat ve erfelek ilçesinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yüksek, gezi ve temaslarını Durağan ve Dikmen ilçesinde sündürdü. Bu ilçelerde büyük ilgiyle karşılanan Yüksek, esnaflar, gençler ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

İlginin yoğun olduğu ziyaretlerde Hüseyin Yüksek ilçelerin sorunlarıyla ilgili de notlar aldı. Yüksek, bu iki ilçede parti yetkilileri ve protokolle de bir araya geldi. 7'den 70'e tüm vatandaşları kucaklayan Hüseyin Yüksek bu süreçte gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağını dile getirdi. Hüseyin Yüksek, "Sinop’a söz verdim, 14 Mayıs akşamına kadar sokaklar evim olacak" dedi.

Hüseyin Yüksek sözlerini şöyle sürdürdü; "Ülkemiz 100. Yılında çok keskin bir virajı almak üzeredir. Cumhurbaşkanımız, davamızın lideri, reisimiz önderliğinde AK Partimiz anlının akı ile güven tazeleyerek yoluna devam edecek. Bu uğurda gecemizi gündüzümüze katarak, var gücümüzle milli irade için çalışacağız. Ziyaret ettiğim ve beni evlatları, kardeşleri ve ağabeyleri gibi karşılayan, bana gönüllerini açan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum" 

Editör: Serhat Özşahin