İğneli fıçı bir kavmi karalamak için ortaya atılmış bir yalan, iftiradan ibaret hayal mahsulü bir hikaye midir? Yoksa yaramaz çocukları korkutmak için kullanılan bir arjuman, bir masal mıdır? Hani çocukken bizi korkuturlardı. Yaramazlık yapmayın “Öcü geliyor”, “Torbacı gelip seni koyup götürecek” gibi bir palavradan mı ibarettir?

   Cinayet ayinlerinin yapıldığı iki mukaddes bayram günü şunlardır. İlki Purim bayramı, ikincisi Musevi paskalyasıdır. İki bayram arasında bir aylık zaman aralığı vardır. Sözü edilen her iki bayramda cinayet ayinleri şöyle gerçekleşir. Kurban, Yahudi olmayanlardan seçilir ve kanı için öldürülür. Kurban olarak seçilen gürbüz ve yakışıklı çocuk yada genç kanı akıtıldıktan sonra kurutulur ve toz haline getirilir, üçken halinde yapılan kurabiyelere katılır.

   Bazen bu ayinlerde arta kalmış kurutulmuş kanlar, bundan sonra gelecek bayramlarda kullanılmak üzere saklanır

   Purimi takip eden bayramda yapılan kanlı ayin birincisinden biraz farklıdır. Kurban edilecek gayr_i Yahudi yedi yaşından küçük bir çocuk seçilir. Bunun için en görkemli ve sıhhatli bir yavrucak seçilir. Damarlarında tek damla kan kalmayıncaya kadar kanı akıtılır. Yalnız bununla kalmayıp zavallı kurbanı tıpkı Hz. İsa gibi çarmıha gerilir, işkenceler yapılır, vücudunda yaralar açılır, başına dikenlerden bir çelenk konur, sünnet edilir, çocuğun kanı ya kurutularak kullanılır, ya da hamursuza katılır.

   İçinizden böyle bir vahşet nasıl olabilir, olmaz böyle bir şey dediğinizi işitir gibiyim.

   Tahrif edilmiş Tevrat’ta yani Talmut’ta, saliklerine Yahudi olmayanların katlini emreder. Bu münakaşa edilemeyecek kadar bir hakikattir. 

   Talmut’a göre Yahudi’lerin dışındaki tüm insanlara hayvan gözüyle bakılmakta, yalnız Yahudi’lere insan denir, Yahudi olmayanlara insan denilmez.
Öldürülen kişi Yahudi olmadığı için onu öldürmek, bir hayvanı öldürmekten farksızdır ve mubahtır.

   Modern Yahudi inancının en mühim noktası şudur; Yabancı, yani bizim dinimize bağlı olmayan insanların hepsi kaba hayvanlardır. Onların dağda gezen sırtlanlardan daha fazla hakları olamaz.

   Talmut derki, Allah’ımız Yahovayı memnun edecek iki kanlı ayinimiz vardır. Biri Paschal Holocaust (Hamursuz Bayramı), diğeri de çocuklarımızın sünnet merasimi.

   Aşağıda verdiğim kaynak eserlerdeki bir çok örneğinde görüldüğü üzere Yahudi’lerin kanlı ayinleri bir masal, bir efsane olmaktan çıkmış inkar edilemez bir hakikat olmuştur.

   İngiltere’de bilinen ilk iğneli fıçı vakası 1144 yılında Norviç şehrinde on iki yaşında Hıristiyan bir çocukla tespit edilmiş ve çeşitli aralıklarla devem eden canavarca dini ayinler sonucunda 1290 yılında Kral 1. Edvard tarafından bütün Yahudi’ler toptan İngiltere’den kovulmuşlardır.

   Diğer binlerce örneği mevcut olan böyle bir korkunç cinayetler serisini küçük bir hacme sıkıştırmak mümkün olmuyor. Merak edenler aşağıda vereceğim kaynak eserlerden derinlemesine bilgi edinebilirler.

   Ama şu kadarını söyleyebilirim, İblis’in Dünya’daki iz düşümü olan bu lanetli kavim artık bu gün bu tür ayinlere ihtiyaç duymayabilir. Çünkü bu günün Dünya’sında sebep olduğa kargaşa, katliam, savaşlar sonucunda milyonlarca insanın kanına girmiş, çoluk çocuk binlerce masumun kanını akıtmış ve akıtmaktadır. Artık kanlı ayinlerinde kullanılmak üzere çocuk kaçırmasına ihtiyaç yoktur. İsrail’in depolarında tonlarca masum çocuk kanı mevcuttur.

             Kaynak Eserler:  Dünya İstilacıları
                                           Tarih Boyunca Yahudi Mezalimi       Cevat Rıfat Atilhan
                                           Beynelmilel Sermaye ve İhtilaller     Henry Coston
                                            Ordular Masonlar Komünistler        Necdet Sevinç