Dünyaya ölüm acı ve gözyaşından başka hiçbir şey vad etmeyen amerikan sistemi, evrensel insan hakları, uluslarası hukuk, ve insanlık adına her ne değer varsa katlediyor.
Tüm bunlarıda ben güçlüyüm o halde herşey benim hakkımdır mantığıyla yapıyor. Yeryüzünde ne kadar terörist örgüt varsa, kurulmasında muhakkak abd'nin dahli vardır. kan  gözyaşı ve sömürüden başka bir şey vadetmeyen dünya düzenini bu terörist örgütlerle dizayn etmek istiyor. 
Dünyanın hak tanımaz bu jandarmasına haddini bildirme zamanı gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yapmış olduğu başarılı çalışmalar neticesinde, dünyanın neresinde bir mazlum varsa tüm gücüyle yanlarında olduğunu göstermiş; tüm inkanlarını seferber etmiştir.
Ülkelerinden kaçmak zorunda kalan milyonlarca insana kucağını açmış şefkat kanatlarının altına almıştır. 
Tüm dünyaya aslında nasıl olunması gerektiğinin mesajını açıkca göstermiştir. Amerikanın hukuk tanımaz şımarık ahlaksızca yaptığı uygulamalarının karşısında, Alternatif bir düzen olabileceğinin açık örneğini sergilemiştir. 
Abd'nin şımarık akli dengesinin yerinde olup olmadığı belli olmayan başkanının futursuzca aldığı kararlar, terörist örgütlere yaptığı silah ve maddi yardımlar, artık aklı başında olan tüm devletleride kaygıya sevketmeye başlamıştır. bunun böyle olduğunu birleşmiş milletlerin son oturumlarında yapılan oylamalarda abd'nin yanlız bırakılmasından anlıyoruz. 
Türkiyeyi 40 yıldır terörle dizay etmek isteyen şer güçlerin başı abd, son dönemlerde oldukça rahatsız. Türkiyenin kararlılıkla yürüttüğü operasyonlarda gebertilen teröristlerin fazlalığı ve Türk askeri unsurlarının başarısı, onları kudurtmaya yetti.. 
Artık hiç bir şey eskisi gibi değil; Türkiye gerek terörle mücadele gerekse uluslararası hukukun özüne bağlı kalarak yaptığı diplomasi ataklarıyla dünya nezdinde haklılığını her defasında ispat etmiştir.
şimdi artık atak sırası şehit aileleri ve terörle mücadele esnasında yaralanan gazilerimizdedir. teröre destek verdiği apaçık ortada olan abd'yi, bulunduğunuz yerlerdeki adliyelere giderek suç duyurusunda bulunup dava açın. bu konuda adliyeler barolar dernekler avukatlar ilgili merciler şehit ailelerimize ve gazilerimize yardımcı olmalı, uluslarası hukuku yok sayarak suç işleyen abd'ye ''Haddi'' bildirilmelidir vesselam....