Sinop valiliği Haberleri

sinop valiliği haberleri ve güncel sinop valiliği gelişmeleri, sinop valiliği ile ilgili tüm video, sinop valiliği fotoğrafları ve sinop valiliği haberleri Vitrin Haber - Sinop Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Merkez ve ilçe muhtarlarının talep ve sorunlarını dinledi.

GÜNCEL

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan, “Doğa Temelli Çözümler ile Kıyısal Korunan Alanların ve...

GÜNCEL

Sinop’ta Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı’nca Sinop’ta yürütülen projeler, düzenlenen değerlendirme toplantısında masaya yatırıldı.

GÜNCEL

Sinop Valiliği tarafından il ve ilçelerde yürütülen su ürünleri faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla toplantı düzenlendi.

GÜNCEL

Sinop Valiliği tarafından “2023 Yılı 2. Dönem İl Ekonomi Toplantısı” düzenlendi.

GÜNCEL

Durağan’da yaşayan ve Sinop'u daha önce görmemiş öğrenciler, 'Sinop’umuzu tanıyalım' projesi kapsamında Sinop’un tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

GÜNCEL

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan Başkanlığı’nda, “Sinop Limanı Güvenlik Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada: Kıyı kesimlerimizde kuvvetli rüzgar ve fırtına konusunda dikkatli olunmasını istedi.

GÜNCEL

Sinop'ta fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, motokurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkması valilik kararıyla ikinci bir duyuruya kadar...

GÜNCEL

Sinop Valiliği öncülüğünde hayata geçirilecek olan “Sinop’umuzu tanıyalım” projesi işbirliği protokolü imza töreni düzenlendi.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere yarın Sinop’a geliyor.

Resmi İlanlar

Vefatlar

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
  • 12°C
  • 32,50 %0.08
  • 34,78 %-0.12
  • 2.496,45 %0.48
  • 9.693 %1.77
  • 63.949 %5.63
  • 3.054 %6.15
Sinop nöbetçi eczaneleri
Reklam Bloğu