Sinop'ta merkez ve 8 ilçede sabah 08.00 de başlayan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işleminde vatandaşlar kayıtlı oldukları bölgelerde oylarını kullanmaya başladı.

Saat 17.00’a kadar devam edecek oy kullanma işlemleri için Sinop belediye başkan adayları da kayıtlı oldukları bölgelerde sandık başına giderek oylarını kullandı.

Üçüncüoğlu torunları ile birlikte sandık başına gitti
Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu oyunu istiklal İlk Okulundaki 1097 nolu sandıkta ailesi ile birlikte kullandı. Eşi, kızları ve torunları ile birlikte sandık başına giden Üçüncüoğlu, seçimlerin Sinop için hayırlar getirmesini diledi. Üçüncüoğlu; “Değerli eşim Hacer hanım, kızlarım, damadım ve torunlarım ile birlikte oyumuzu kullandık. Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm sandık görevlilerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yakupüçüncüoğluoy Kullanma938978346

Metin Gürbüz Atatürk Spor Salonunda oyunu kullandı
Eşi ve çocukları ile birlikte sandık başına giden CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz’de oyunu Atatürk Kapalı Spor Salonunda kullandı. Gürbüz, tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Gürbüz; “Biz sandık güvenliği için, oylarınızın sandıktan en sağlıklı şekilde çıkması için önlemlerimizi aldık. Tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya, demokrasiye, kentine, ülkesine sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Metingürbüzoykullanma923897236

Editör: Merve Yerli