Beraberindeki Sinop Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek ile birlikte gazetemiz Vitrinhaber’i ziyaret eden Vali Köksal Şakalar’ı, gazetemiz kurucularından Serhat Özşahin ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin karşıladı.

Gazetemiz matbaa tesisi ve haber bürosunu gezen Vali Şakalar’a, Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin, gazetenin hazırlanışından, basımına kadar olan süreç hakkında teknik bilgi verdi. Gazete kadrosunun büyük bölümünün de hazır olduğu ziyaret sırasında Vali Şakalar, gazetemiz çalışanlarıyla sohbet ederek kendilerine başarılar diledi. 

Daha sonra gazetemiz kurucularından Serhat Özşahin ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin ile sohbet eden Vali Köksal Şakalar, Sinop yerel basınını ilgiyle takip etiğini belirterek, Sinop'un bu yönüyle zengin bir geçmişi olduğunu söyledi.

Şakalar, basının önemine değinerek, medyanın önemli bir köprü vazifesini gördüğünü kaydetti. Bu manada tüm gazeteler gibi Vitrinhaber Gazetesi'ni de yakından takip ettiğini dile getiren Vali Köksal Şakalar, Vitrinhaber ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin ise, Vitrinhaber Gazetesi'nin yaklaşık 5 ay sonra 9. yılını dolduracağını belirterek, "İnternet ortamında 11. yılımızı, yazılı basın olarak da 9. yılımızı dolduruyoruz. Bu zamana kadar Sinop'u dışarıdaki Sinoplularla buluşturarak, memleketlerinden kendilerini haberdar etmeye çalışırken, Sinop'ta yaşayanların da sesi olmaya, ilimizin dünyaya açılan penceresi olmaya gayret ettik. Sinopluların sorunlarını, üzüntülerini ve sevinçlerini paylaştık. Sinop'un vitrini olmaya gayret ettik. Ne olursa, ne yaşanırsa bunları duyurmaya çalıştık. Bundan sonra da bu doğrultuda mesleğimizi icra etmeye devam edeceğiz. Bu anlamda bugün bizleri nazik ziyaretleri ile onurlandıran Sayın valimize de teşekkür ediyoruz" dedi.   
Editör: Vitrin Haber