Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri geçtiğimiz Perşembe günü göreve başlayan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

Sinop yeni Valisi Erol Karaömeroğlu, ziyaretçi kabulüne göreve başlamasının henüz ikinci gününde ilk olarak Sinop'ta görev yapan basın mensuplarıyla başladı. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, cemiyet yönetimi ve üyelerinin katılım sağladığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Gazetecilerin kalabalık olmasından dolayı sosyal mesafe gereği Vali Karaömeroğlu, gazetecileri valilik toplantı salonunda misafir etti. 

SİNOPLULARA KAPIM VE TELEFONUM DAİME AÇIK
Sinop'a ve Sinopluya hizmet için çalışacağını belirten Vali Karaömeroğlu, Sinoplulara kapısının ve telefonunun her daim açık olduğunu ifade etti. Vali Karaömeroğlu, "Sinop'u hep birlikte ileriye taşıyacağız. Kent için var gücümüzle çalışacağız. Bundan sonra kalbimiz Sinop için atacak. Sinop'a hep beraber hizmet edeceğiz. Sinoplulara telefonum ve kapım 24 saat açık" diye konuştu.

Ziyaret sırasında Sinop Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsü, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin'de hazır bulundu.

Editör: Vitrin Haber