İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, geçtiğimiz günlerde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'ne ait yurtta kalan bir öğrencinin elektrik çarpması sonucu yaralanması ile ilgili olarak gerekli idari ve adli soruşturmanın başlatıldığını söyledi.  

Sinop Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'ne ait yurtta bir öğrenciyi elektrik çarpmasına ilişkin, "Yapılan ilk inceleme ve kamera kayıtlara göre öğrencimizin statik bir elektrik çarpmasına maruz kaldığı yönünde tarafımıza bilgi verildi" dedi. 
Türkkan, yaptığı açıklamada, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Kübra K'nın yurdun yemekhanesinde, diğer öğrencilerle bir arada olduğu sırada elektrik çarptığı yönünde şikayeti olduğunu söyledi. 

Olayın yaşandığı gün öğrencinin diğer arkadaşlarıyla hastaneye gittiğine yönelik kendilerine bilgi aktarıldığını ifade eden Türkkan, "Yapılan ilk inceleme ve kamera kayıtlara göre öğrencimizin statik bir elektrik çarpmasına maruz kaldığı yönünde tarafımıza bilgi verildi. Durumu şu an iyi, pazartesi günü itibarıyla eğitimine devam edecek. Öğrencimizin ailesinin iddialarına ilişkin ise hem idari hem adli soruşturma başlatıldı" ifadelerini kullandı. 
AA
 
Editör: Vitrin Haber