Yurt dışında yaşayan Sinoplular bir müjde de Türk Hava Yollarından geldi. THY "Non Stop, Sinop" sloganıyla seferlerini revize ederek Salı, Cuma ve Pazar günleri akşam seferlerini planladı. Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, yurt dışından Sinop'a gelen yolcuların, İstanbul Havalimanından kalkacak THY uçağıyla birlikte bagajlarını almaya gerek kalmadan aynı gün Sinop'a kavuşabileceklerini söyledi.

Uğur Giresun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş ile birlikte gerçekleştirdiğimiz girişimler neticesinde Sinop Havalimanının daimi gümrüklü statüye çevrilmesiyle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın seyahatlerini kolaylaştırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için THY 'Non Stop, Sinop' sloganıyla seferlerini revize ederek Salı, Cuma ve Pazar günleri akşam seferleri planladı.

Yurt dışından gelen yolcularımız, İstanbul Havalimanından kalkacak THY uçağıyla birlikte bagajlarını almaya gerek kalmadan aynı gün Sinop'umuza kavuşmuş olacaklar. Yeni düzenlemenin Sinop'umuza ve gurbetçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber